Rólunk

ELVISSZÜK ÖNÖKET EGY HOZZÁADOTT ÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ UTAZÁSRA

A test, az elme és a lélek harmóniája – mindannyian arra vágyunk, hogy egészségesek legyünk, fiatalnak és szépnek érezzük magunkat.

A fizikai és szellemi vitalitás eléréséhez vezető út különböző lehet. Válassza velünk azt, amelyik több ezer éves bevált módszerekkel valódi egyensúlyhoz vezet, bármilyen életkorban.

Tapasztalja meg a hozzáadott értéket képviselő nyaralást az Ayurveda bölcsőjében Indiában és Srí Lankán. Kényeztesse magát egy kis pihenéssel, amely feloldja a stresszt, és feltölti az energiáit.

ayurveda

Újraindítás Indiában

Trópusi éghajlat, gyönyörű természet, szép környezet, szállás kényelmes szobákban, gazdag hagyományokkal rendelkező professzionális szolgáltatások – ezek a zavartalan és eredményes kikapcsolódás alapfeltételei az általunk kínált üdülőhelyeken.

Az aktív vagy passzív kikapcsolódás szerelmesei, a „kezdő” és a tapasztaltabb utazók, valamint az egészségük javítására vágyók, vagy az életükben változásra szoruló kliensek örömmel pihennek velünk.

Teszteljük az üdülőhelyeket

Az üdülés minőségének és magas színvonalának garanciája az ayurvédikus tartózkodásokra való specializációnk és az indiai utazások gazdag tapasztalata mellett az is, hogy minden üdülőhelyet személyes látogatással ellenőriztünk, mielőtt bevontuk volna a kínálatunkba.

Hazatérése után is kipihent lesz

Az egyéni igényei szerinti összeállított exkluzív, gyógykezelésekkel, masszázzsal, testmozgással, relaxációval és egészséges táplálkozással egybekötött nyaralását meg akarja majd ismételni. Ha azonban a regeneráción kívül az igazi Indiába is belekóstolna egy kicsit, városnéző túrákkal fűszerezheti meg üdülését.

Ön csak pihenjen, mi pedig gondoskodunk a színvonalon felüli komplex szolgáltatásokról.

Egyéni és csoportos utazások

Akár egyedül utazik, akár egy csoporthoz szeretne csatlakozni, bármilyen kérést teljesítünk.

Az egyéni utazók rugalmas feltételekkel rendelkeznek – egyéni preferenciáik szerint választják meg a dátumot, a tartózkodás időtartamát és az üdülőhelyet. Célunk, hogy ezeket az utazásokat a lehető legnagyobb mértékben az Ön igényeihez igazítsuk

A csoportos utazás tartalmazza:

  • retúrjegy
  • transzfer a repülőtérről az ayurvédikus üdülőhelyre és vissza
  • szállás minőségi, ellenőrzött ayurvédikus üdülőhelyeken
  • napi szintű, rendkívül professzionális ayurvédikus kezelések egyéni megközelítéssel
  • napi jóga gyakorlás és meditáció
  • Ayurvédikus vegetáriánus étrend és ivási rend (testre szabott) a tartózkodás teljes ideje alatt
  • egyéni konzultációk ayurvédikus orvossal (az utazás ára tartalmazza az összes természetes készítményt és gyógyszert)
  • belépési vizsgálat, alkotmányos típusba sorolás, egyéni menü összeállítása
  • az orvosi konzultáció biztosítja az Ayurveda jótékony hatásainak hosszú távú fenntartását hazaérkezése után is
  • szlovákul és magyarul beszélő idegenvezető támogatása.